Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Pavlović, I. (2021). Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051
Pavlović, Ivanka. "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051
Pavlović, Ivanka. "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051
Pavlović, I. (2021). 'Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051
Pavlović I. Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051
I. Pavlović, "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051