diplomski rad
Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora

Pavlović, Ivanka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Pavlović, I. (2021). Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051

Pavlović, Ivanka. "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051

Pavlović, Ivanka. "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051

Pavlović, I. (2021). 'Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051

Pavlović I. Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051

I. Pavlović, "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540051

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.