završni rad
Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka

Karla Kelšin (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Kelšin, K. (2014). Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064891

Kelšin, Karla. "Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064891

Kelšin, Karla. "Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064891

Kelšin, K. (2014). 'Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064891

Kelšin K. Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064891

K. Kelšin, "Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064891