diplomski rad
Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777

Vukoje, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Vukoje, K. (2021). Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, Kristina. "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, Kristina. "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, K. (2021). 'Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje K. Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

K. Vukoje, "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.