Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Kovačićek, S. (2022). Valorizacija lišća šećerne repe i metode analize RuBisCO a (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957070
Kovačićek, Sven. "Valorizacija lišća šećerne repe i metode analize RuBisCO a." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957070
Kovačićek, Sven. "Valorizacija lišća šećerne repe i metode analize RuBisCO a." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957070
Kovačićek, S. (2022). 'Valorizacija lišća šećerne repe i metode analize RuBisCO a', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957070
Kovačićek S. Valorizacija lišća šećerne repe i metode analize RuBisCO a [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957070
S. Kovačićek, "Valorizacija lišća šećerne repe i metode analize RuBisCO a", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957070