Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Majcen, K. (2022). Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744
Majcen, Krešimir. "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744
Majcen, Krešimir. "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744
Majcen, K. (2022). 'Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744
Majcen K. Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744
K. Majcen, "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744