Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Iveljić, A. M. (2022). Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, A. M. (2022). 'Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić AM. Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
A. M. Iveljić, "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205