University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Iveljić, A. M. (2022). Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, A. M. (2022). 'Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić AM. Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
A. M. Iveljić, "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205