Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Rogulj, I. (2014). Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772
Rogulj, Ivana. "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772
Rogulj, Ivana. "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772
Rogulj, I. (2014). 'Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772
Rogulj I. Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772
I. Rogulj, "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772