prikaz prve stranice dokumenta Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu

Rogulj, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Rogulj, I. (2014). Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772

Rogulj, Ivana. "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772

Rogulj, Ivana. "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772

Rogulj, I. (2014). 'Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772

Rogulj I. Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772

I. Rogulj, "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:314772

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.