Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Ćužić, M. (2022). Fenotipska identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz školjkaša Aequipecten opercularis (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681823
Ćužić, Marija. "Fenotipska identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz školjkaša Aequipecten opercularis." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681823
Ćužić, Marija. "Fenotipska identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz školjkaša Aequipecten opercularis." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681823
Ćužić, M. (2022). 'Fenotipska identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz školjkaša Aequipecten opercularis', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681823
Ćužić M. Fenotipska identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz školjkaša Aequipecten opercularis [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681823
M. Ćužić, "Fenotipska identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz školjkaša Aequipecten opercularis", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681823