Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Videka, K. (2023). Razvoj SOXROC metode za određivanje udjela ulja u uljaricama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584510
Videka, Karlo. "Razvoj SOXROC metode za određivanje udjela ulja u uljaricama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584510
Videka, Karlo. "Razvoj SOXROC metode za određivanje udjela ulja u uljaricama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584510
Videka, K. (2023). 'Razvoj SOXROC metode za određivanje udjela ulja u uljaricama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584510
Videka K. Razvoj SOXROC metode za određivanje udjela ulja u uljaricama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584510
K. Videka, "Razvoj SOXROC metode za određivanje udjela ulja u uljaricama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584510