završni rad
Inkapsulacija u prehrambenoj industriji

Tanita Šicel (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Šicel, T. (2014). Inkapsulacija u prehrambenoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:022657

Šicel, Tanita. "Inkapsulacija u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:022657

Šicel, Tanita. "Inkapsulacija u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:022657

Šicel, T. (2014). 'Inkapsulacija u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:022657

Šicel T. Inkapsulacija u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:022657

T. Šicel, "Inkapsulacija u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:022657