Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Kovačec, L. (2023). Utjecaj tehnike i parametara ekstrakcije na prinos pigmenata iz algi Jadranskog mora (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:007152
Kovačec, Lucija. "Utjecaj tehnike i parametara ekstrakcije na prinos pigmenata iz algi Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:007152
Kovačec, Lucija. "Utjecaj tehnike i parametara ekstrakcije na prinos pigmenata iz algi Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:007152
Kovačec, L. (2023). 'Utjecaj tehnike i parametara ekstrakcije na prinos pigmenata iz algi Jadranskog mora', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:007152
Kovačec L. Utjecaj tehnike i parametara ekstrakcije na prinos pigmenata iz algi Jadranskog mora [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:007152
L. Kovačec, "Utjecaj tehnike i parametara ekstrakcije na prinos pigmenata iz algi Jadranskog mora", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:007152