diplomski rad
Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima

Džidić, Nina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Džidić, N. (2023). Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603

Džidić, Nina. "Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603

Džidić, Nina. "Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603

Džidić, N. (2023). 'Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603

Džidić N. Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603

N. Džidić, "Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.