diplomski rad
Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE)

Tomšić, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Tomšić, F. (2023). Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244646

Tomšić, Filip. "Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244646

Tomšić, Filip. "Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244646

Tomšić, F. (2023). 'Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244646

Tomšić F. Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 11.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244646

F. Tomšić, "Karakterizacija onečišćenja i optimizacija procesa proizvodnje Etil 5-(piperazin-1-il) benzoforan-2-karboksilata (PBCE)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244646

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.