Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Agičić, V. (2023). Robiotički i postbiotički potencijal kvasca Kluyveromyces marxianus DS12 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512702
Agičić, Valerija. "Robiotički i postbiotički potencijal kvasca Kluyveromyces marxianus DS12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512702
Agičić, Valerija. "Robiotički i postbiotički potencijal kvasca Kluyveromyces marxianus DS12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512702
Agičić, V. (2023). 'Robiotički i postbiotički potencijal kvasca Kluyveromyces marxianus DS12', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512702
Agičić V. Robiotički i postbiotički potencijal kvasca Kluyveromyces marxianus DS12 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512702
V. Agičić, "Robiotički i postbiotički potencijal kvasca Kluyveromyces marxianus DS12", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512702