Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Lenard, I. (2023). Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000
Lenard, Ivan. "Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000
Lenard, Ivan. "Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000
Lenard, I. (2023). 'Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000
Lenard I. Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000
I. Lenard, "Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000