Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Šoštarić, I. (2024). Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286112
Šoštarić, Ines. "Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286112
Šoštarić, Ines. "Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286112
Šoštarić, I. (2024). 'Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286112
Šoštarić I. Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286112
I. Šoštarić, "Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286112