završni rad
Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost

Mirna Martinić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Martinić, M. (2014). Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969810

Martinić, Mirna. "Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969810

Martinić, Mirna. "Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969810

Martinić, M. (2014). 'Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969810

Martinić M. Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969810

M. Martinić, "Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969810