Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Zorić, M. (2024). Primjena ekstrakcije potpomognute mikrovalovima i niskotemperaturnih eutektičkih otapala u valorizaciji kore banane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431593
Zorić, Marija. "Primjena ekstrakcije potpomognute mikrovalovima i niskotemperaturnih eutektičkih otapala u valorizaciji kore banane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431593
Zorić, Marija. "Primjena ekstrakcije potpomognute mikrovalovima i niskotemperaturnih eutektičkih otapala u valorizaciji kore banane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431593
Zorić, M. (2024). 'Primjena ekstrakcije potpomognute mikrovalovima i niskotemperaturnih eutektičkih otapala u valorizaciji kore banane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431593
Zorić M. Primjena ekstrakcije potpomognute mikrovalovima i niskotemperaturnih eutektičkih otapala u valorizaciji kore banane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431593
M. Zorić, "Primjena ekstrakcije potpomognute mikrovalovima i niskotemperaturnih eutektičkih otapala u valorizaciji kore banane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431593