diplomski rad
Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja

Vukelić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vukelić, M. (2023). Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650

Vukelić, Maja. "Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650

Vukelić, Maja. "Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650

Vukelić, M. (2023). 'Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650

Vukelić M. Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650

M. Vukelić, "Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.