diplomski rad
Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata

Čoklica, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu

Citirajte ovaj rad

Čoklica, A. (2024). Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725

Čoklica, Ana. "Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725

Čoklica, Ana. "Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725

Čoklica, A. (2024). 'Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725

Čoklica A. Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725

A. Čoklica, "Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.