diplomski rad
Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa

Sandra Cetin (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Cetin, S. (2015). Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433690

Cetin, Sandra. "Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433690

Cetin, Sandra. "Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433690

Cetin, S. (2015). 'Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433690

Cetin S. Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433690

S. Cetin, "Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433690