Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Cetin, S. (2013). Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030
Cetin, Sandra. "Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030
Cetin, Sandra. "Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030
Cetin, S. (2013). 'Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030
Cetin S. Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030
S. Cetin, "Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030