Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Grđan, M. (2013). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727
Grđan, Mario. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727
Grđan, Mario. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727
Grđan, M. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727
Grđan M. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727
M. Grđan, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727