završni rad
Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića

Marijana Fiket (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Fiket, M. (2013). Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:648666

Fiket, Marijana. "Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:648666

Fiket, Marijana. "Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:648666

Fiket, M. (2013). 'Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:648666

Fiket M. Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:648666

M. Fiket, "Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:648666