Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Marinković, M. (2013). Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070
Marinković, Marko. "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070
Marinković, Marko. "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070
Marinković, M. (2013). 'Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070
Marinković M. Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070
M. Marinković, "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070