Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Vajnaht, S. (2013). Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867980
Vajnaht, Slaven. "Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867980
Vajnaht, Slaven. "Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867980
Vajnaht, S. (2013). 'Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867980
Vajnaht S. Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867980
S. Vajnaht, "Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867980