prikaz prve stranice dokumenta Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani

Tuđan, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Tuđan, M. (2013). Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965923

Tuđan, Maja. "Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965923

Tuđan, Maja. "Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965923

Tuđan, M. (2013). 'Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965923

Tuđan M. Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965923

M. Tuđan, "Percepcija studentske populacije o ekološkoj hrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965923

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.