Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Padarčić, M. (2013). Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:606630
Padarčić, Marina. "Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:606630
Padarčić, Marina. "Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:606630
Padarčić, M. (2013). 'Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:606630
Padarčić M. Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:606630
M. Padarčić, "Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:606630