Škevin, Dubravka
'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'
Barišić, Lidija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Ferocenski analozi biomolekula: strukturna karakterizacija i biološka evaluacija (IP-2020-02-9162)_Plan upravljanja istraživačkim podacima
Cvjetko Bubalo, Marina, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
HRZZ projekt "Intenzifikacija biokatalitičkih procesa za održivu valorizaciju otpada primjenom eutektičkih otapala i mikroreaktora"
Cvjetko Bubalo, Marina
HRZZ projekt "Racionalan dizajn prirodnih eutektičkih otapala za pripremu i formulaciju kiralnih lijekova"
Teparic, Renata, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Plan upravljanja istraživačkim podacima projekta Biotehnološka primjena ugradnje heterolognih proteina u stanične stijenke kvasaca
Komes, Draženka, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Plan upravljanja istraživačkim podacima_HRZZ 5879

Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
Novotni, Dubravka
Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
Bursać Kovačević, Danijela
Tehnologija preprekama i 3D printanje za okolišno prihvatljivu proizvodnju funkcionalnih voćnih sokova