prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska aktivnost voćnih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijska aktivnost voćnih vina

Abramović, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Abramović, I. (2012). Antioksidacijska aktivnost voćnih vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618733

Abramović, Iva. "Antioksidacijska aktivnost voćnih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618733

Abramović, Iva. "Antioksidacijska aktivnost voćnih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618733

Abramović, I. (2012). 'Antioksidacijska aktivnost voćnih vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618733

Abramović I. Antioksidacijska aktivnost voćnih vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618733

I. Abramović, "Antioksidacijska aktivnost voćnih vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618733

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.