prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina

Obradović, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Obradović, N. (2012). Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284444

Obradović, Nikolina. "Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284444

Obradović, Nikolina. "Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284444

Obradović, N. (2012). 'Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284444

Obradović N. Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 20.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284444

N. Obradović, "Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284444

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.