završni rad
Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler

Josipa Batinić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Batinić, J. (2012). Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559665

Batinić, Josipa. "Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559665

Batinić, Josipa. "Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559665

Batinić, J. (2012). 'Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559665

Batinić J. Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559665

J. Batinić, "Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559665