završni rad
Antioksidacijska svojstva vina

Andrea Cedilak (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Cedilak, A. (2016). Antioksidacijska svojstva vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372572

Cedilak, Andrea. "Antioksidacijska svojstva vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372572

Cedilak, Andrea. "Antioksidacijska svojstva vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372572

Cedilak, A. (2016). 'Antioksidacijska svojstva vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372572

Cedilak A. Antioksidacijska svojstva vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372572

A. Cedilak, "Antioksidacijska svojstva vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372572