Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Perkušić, R. (2016). Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116
Perkušić, Ružica. "Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116
Perkušić, Ružica. "Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116
Perkušić, R. (2016). 'Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116
Perkušić R. Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116
R. Perkušić, "Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116