diplomski rad
Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu

Ružica Perkušić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Perkušić, R. (2016). Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116

Perkušić, Ružica. "Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116

Perkušić, Ružica. "Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116

Perkušić, R. (2016). 'Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116

Perkušić R. Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116

R. Perkušić, "Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640116

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.