završni rad
Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke

Tanja Pranjić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Pranjić, T. (2015). Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046676

Pranjić, Tanja. "Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046676

Pranjić, Tanja. "Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046676

Pranjić, T. (2015). 'Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046676

Pranjić T. Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046676

T. Pranjić, "Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046676