završni rad
Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka

Nikolina Mlakar (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Mlakar, N. (2011). Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938660

Mlakar, Nikolina. "Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938660

Mlakar, Nikolina. "Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938660

Mlakar, N. (2011). 'Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938660

Mlakar N. Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938660

N. Mlakar, "Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938660