prikaz prve stranice dokumenta Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée

Smoković, Beatrisa
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Smoković, B. (2011). Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203

Smoković, Beatrisa. "Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203

Smoković, Beatrisa. "Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203

Smoković, B. (2011). 'Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203

Smoković B. Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203

B. Smoković, "Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.