Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Beš, D. (2011). Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840
Beš, Dijana. "Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840
Beš, Dijana. "Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840
Beš, D. (2011). 'Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840
Beš D. Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840
D. Beš, "Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840