Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Novak, I. (2011). Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471
Novak, Ivan. "Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471
Novak, Ivan. "Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471
Novak, I. (2011). 'Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471
Novak I. Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471
I. Novak, "Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471