Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Simonović, N. (2016). Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366
Simonović, Niki. "Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366
Simonović, Niki. "Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366
Simonović, N. (2016). 'Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366
Simonović N. Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366
N. Simonović, "Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366