Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima

Dragana Mihić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Mihić, D. (2010). Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788569

Mihić, Dragana. "Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788569

Mihić, Dragana. "Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788569

Mihić, D. (2010). 'Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788569

Mihić D. Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788569

D. Mihić, "Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788569