završni rad
Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke

Anđela Samardžić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Samardžić, A. (2010). Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić, Anđela. "Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić, Anđela. "Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić, A. (2010). 'Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić A. Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

A. Samardžić, "Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708