Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Pintarić, T. (2016). Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750
Pintarić, Toni. "Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750
Pintarić, Toni. "Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750
Pintarić, T. (2016). 'Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750
Pintarić T. Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750
T. Pintarić, "Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750