prikaz prve stranice dokumenta Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon

Panić, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Panić, V. (2010). Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208202

Panić, Valentina. "Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208202

Panić, Valentina. "Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208202

Panić, V. (2010). 'Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208202

Panić V. Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208202

V. Panić, "Procjena kvalitete vina Cabernet sauvignon", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208202

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.