Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vukičević, D. (2010). Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602
Vukičević, Darija. "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602
Vukičević, Darija. "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602
Vukičević, D. (2010). 'Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602
Vukičević D. Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602
D. Vukičević, "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602