Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka

Dražen Časek (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Časek, D. (2010). Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686518

Časek, Dražen. "Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686518

Časek, Dražen. "Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686518

Časek, D. (2010). 'Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686518

Časek D. Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686518

D. Časek, "Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686518