Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Oštarić, A. (2010). Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088
Oštarić, Antonija. "Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088
Oštarić, Antonija. "Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088
Oštarić, A. (2010). 'Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088
Oštarić A. Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088
A. Oštarić, "Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088