završni rad
Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka

Antonija Oštarić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Oštarić, A. (2010). Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088

Oštarić, Antonija. "Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088

Oštarić, Antonija. "Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088

Oštarić, A. (2010). 'Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088

Oštarić A. Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088

A. Oštarić, "Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795088