Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Čičević, L. (2017). Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000
Čičević, Laura. "Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000
Čičević, Laura. "Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000
Čičević, L. (2017). 'Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000
Čičević L. Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000
L. Čičević, "Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000