Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Pleša Šoštarić, J. (2017). Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442
Pleša Šoštarić, Jelena. "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442
Pleša Šoštarić, Jelena. "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442
Pleša Šoštarić, J. (2017). 'Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442
Pleša Šoštarić J. Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442
J. Pleša Šoštarić, "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442